Osteboller

20161108_131125

Det er skikkelig høst utenfor stuevinduet nå her jeg sitter å skriver. Tankene vandrer fra det ene til det andre slik det pleier å gjøre i mitt lille tankeunivers, men tankene faller stadig tilbake til disse deilige ostebollene som ble bakt tidlig i forrige uke. Kanskje herlighetene må deles med dere, ja vi går for den i dag.

Oppskriften på deigen som ble brukt er en halv porsjon pizza deigen. Den finner du oppskrift på her.

Jeg rørte sammen 100g kremost med pepper, 200g revet cheddar ost og satte til side. Kjevlet ut deigen og stakk ut små rundinger på ca. 5cm i diameter. En ts. med ostefyll ble plassert på hver runding, og klemt godt sammen og rullet til en bolle. Ostebollene ble satt til etterhev i ca 30 minutter. Pensle med smeltet smør og stekt på 240 grader i 5-7 minutter midt i ovnen. Ostebollene smaker best varme servert med en god dip.

20161108_125942

Håper det faller i smak.

– fru Haaland

 

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s