Varm sjokolade

image

 

Dette smakte virkelig godt på en våt og guffen fredagskveld. Jeg har latt meg inspirere av Ida’s Fristelser og denne oppskriften innfridde virkelig. Har jo selvfølgelig gjort noen justeringer her og der slik at smaken er etter mitt ønske.

Er du søt-sugen og har lyst på noe godt nå i kveld, fikser du lett litt varm sjokolade på fem minutter. For en voksenvariant kan jeg anbefale noen cl med brun rom i glasset før du topper opp med varm sjokolade og kremdott.

Varm sjokolade

1/2dl sukker
7dl melk
1stk kanelstang
1/2stk vaniljestang
100g sjokolade
En klype salt
1ss smør
Smelt sukkeret til karamell i en gryte, spe med melken litt og litt rør godt. Tilsett kanelstang og vaniljestang + sjokolade. Varm opp og rør til sjokoladen er smeltet. Smak til med en klype salt og smelt smøret oppi La det stå og trekke i 5 minutter. Skjenk opp i en stor kopp og server med kremdott.

Ønsker du å lage slike lubne og deilige horn som på bilde finner du oppskrift her.

Håper det faller i smak.

– fru Haaland

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s