Golden Oreo Dream

image

Dere har kanskje lest om alle som tjener seg rike på å skrive blogg, jeg kan med sikkerhet fortelle dere at dette ikke gjelder for undertegnede. Til nå har jeg tjent 9 kr i klingende mynt, rabatt på et fenalår i fra Snørteland og til sist men ikke minst fikk jeg til sendt to pakker golden oreo kjeks i posten. ( og er svært takknemlig for dette )

Nå skal det sies at dette gjøres fordi det er gøy og fordi man har lyst til å dele sine tanker og det man er opptatt av med andre. Og i et så henseende må jeg få takke dere alle, dere har tatt så godt i mot meg, tusen hjertelig takk.

Det er de to sistnevnte pakkene med kjeks det i dag har blitt kake av. En riktig så god kake ble det jammen meg også, om jeg får si det selv. Komponert av meg selv og eldstebarnet, som forøvrig har hvert å test-smakt og funnet den godkjent i dag.

Kaken er laget av den nye oreo kjeksen, Golden  Oreo som er blitt til kakebunnen. Ostekrem i det mellomste laget og toppet med sitron-fromasj. Kaken vil jeg si er litt søt, men frisk og god på samme tid. Går det an da tenker dere kanskje nå…ja helt klart, prøv selv. Her kommer oppskriften.

 

Golden Oreo  Dream

1 1/2pk Golden Oreo kjeks
75g smør

200g kremost
3dl kremfløte
1dl melis

1pk Freia sitron-fromasj

Smelt smøret i en kjele.
Knus kjeksen og bland sammen med smøret.
Trykk dette godt ut i en kakeform 22 cm.

Pisk kremost, fløte og melis stivt.
Fordel dette over bunnen.

Lag sitronfromasjen som annvist på pakken.
Stryk dette over kremost fyllet.

Sett kaken i kjøleskapet i 2-4 timer før den servere.

Server gjerne kaken med en deilig bringebær saus ved siden av, den blir slett ikke dårligere av den grunn.

Ønsker du å lage kaken i en avlang brødform, må prosessen gå i motsatt rekkefølge.

 

Håper det faller i smak.

– fru Haaland

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s