Horn med ost og skinke

image

 

I dag har mormor og Tassen hvert på basar på bedehuset i Vik. Det var en kjempe suksess på alle mulige måter, ja om man ser bort i fra vinnerlykken da. Vinnerlykken min er ikke til stede. Om jeg skulle slumpe til å vinne, så er det fordi jeg har kjøpt så mange lodd at jeg like gjerne kunne gått på butikken å kjøpt gevinsten der til en tredje del av prisen.

Men for en fantastisk god mat de hadde der. Jeg har veltet meg i alle mulige slags kaker, smørbrød, kanel i svinganne og muffens. Alt smakt helt fortreffelig, både magen og dessert magen er spilt ut til det ugjenkjennelige til og med øynene ble mette. Som dere sikkert forstår har jeg gjort en hederlig innsatt på spisefronten i dag.

Liv Kathrine Sirevåg sang for oss med sin fortryllende vakre stemme, alt var bare helt uovertruffent.

Det var på dette tidspunktet at Tassen fant ut at han ikke orket å sitte pent lenger. Akkurat da ville Tassen hoppe på stolen gjemme seg i gardinene og rope høyt og gjenkjennende på folk han kjente. Som den gode bestemoren jeg er, syntes nå jeg at dette var et aldeles bedårende trekk av ham. Så jeg humret og smilte nå helst av hele greia, i motsetning til hans mor som prøvde å drepe meg med blikket. Ærlig talt, det er vel ikke min feil at jeg har en noe enkel sans for humor. Gutten har jo uten tvil et aldri så lite komisk talent, men det kreves kanskje et øvet bestemor øye for å se det…

Livet er herlig dere.

image

Vel hjemme igjen ble det tid til baking av verdens beste ost og skinke horn. Oppskriften finner du her, det er bare å fylle dem med det du måtte ønske.

Håper det faller i smak.

– fru Halland

 

Reklame

4 kommentarer om “Horn med ost og skinke”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s