Flyvende Jacob

image

Denne ovnsretten er super fin helgemat. Tar liten tid å lage, så du kan bruke tiden din på helt andre ting en å stå på kjøkkenet. Her har jeg brukt ferdig grillet kylling, fri for skinn og ben. Ønsker du heller å bruke kyllingfilet så går det helt fint også. Grønnsakene på toppen er bare et forslag, bruk de du liker best. Har hørt at det skal være veldig godt med banan i denne retten, men det har jeg ikke fått somlet meg til å prøve enda. Kanskje du vil prøve? Uansett Flyvende  Jacob er godt, servert med kokt ris og en liten grønn salat blir det helt perfekt.

image

Flyvende Jacob

1stk grillet kylling i biter ( jeg har valgt å ta bort skinn og ben )
1/2 flaske chilisaus ( jeg bruker Hainz )
3dl fløte
3ts karripulver
Dette blandes godt og has over i en ildfastform.
Toppet det hele med cashewnøtter, paprika, sjampinjong og litt bacon.
Stek i ovnen på 225 grader i ca. 20-25 minutter

Håper det faller i smak

– fru Haaland

 

 

9 kommentarer om “Flyvende Jacob”

  1. Kan jeg bruke matfløte i denne, eller er det best med kremfløte? Har opplevd at matfløte klumper seg i lignende gryter, vet du hva som er grunnen til det?

    Liker

    1. Jeg har ikke prøvd med matfløte i denne retten, men jeg har også opplevd at matfløte lett skiller seg. Hva grunnen kan være til det vet jeg desverre ikke.

      Liker

    2. I min oppskrift er det også banan som blandes med resten før steking👍👍Kjempegod rett som jeg har laget mye👌🤗Mai

      Liker

  2. Flyvende Jakob falt i smak både til store og små. Brukte fløte og litt kesam og banan. Det smakte godt og det skilte seg ikke😀

    Liker

Legg igjen en kommentar